Rüyada Yağmur Su Birikintisi Görmek

Rüyada yağmur su birikintisi görmek herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, rakiplerine karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, işlerin çok iyiye gideceğine alamet ettiğine inanılır.

Rüyanın tabirine göre rüya sahibinin kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, birikiminin artacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüyada yağmur su birikintisi görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, istediği her şeye sahip olacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine işaret ettiğine inanılır.

Rüya yorumu kitabına göre rüyayı görenin kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, yaşamına huzurun geleceğine, pes etmeden çalışacağına ve bundan ötürü rakiplerine büyük bir ders vereceğine, uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına işarettir.

Rüyada kirli yağmur suyu birikintisi görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, daha güçlü hale geleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine tabir olunur.

Rüya yorumuna göre rüya sahibi kimsenin bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, moralinin her zaman yerinde olacağına, güzel günlerle tanışılacağına, parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına inanılmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Semra

Rüyamda bir babam asfalta birikmiş dupduru yağmur suyuyla bir kayalık içinden yeşermiş ağacı sulamamı istedi bende o sudan alıp ağacın köklerine döktüm

gulnaZ

cok yagmur yagdigini goruyordum ve bu yagmur suyu cok kirli cople doluydu