Rüyada Yeşil Soğan Ayıklamak

Rüyada yeşil soğan ayıklamak evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, can ciğer dost olduğu birisinin çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, neşenin yerine geleceğine, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine yorumlanır.

Rüya tabirleri sözlüğüne göre hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, itibarın artacağına, kazancının bereketleneceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine işaret ettiği söylenir.

Rüyada yeşil soğan ayıklamak yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, ailesine emek vereceğine rivayet eder.

Rüyanın tabirine göre bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, takdir toplayacağına delalet ettiği söylenir.

Rüyada taze yeşil soğan ayıklamak şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, kendi kendisine şifa bulacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına alamettir.

Rüya tabiri ansiklopedisine göre rüya sahibi kişinin hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine işaret ettiği söylenir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments