Rüyada Yüze Kara Görmek

Rüyada yüze kara görmek önemli bir makama terfi alacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, dileklerinin kabul olacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, mal ve varlık sahibi olacağına işaret ettiği söylenir.

Rüya ilmine göre rüyayı görenin çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, işinde terfi alacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının yüzünü kara görmek çok güzel günler yaşanacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, rakiplerin geride bırakılacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine işaret eder.

Rüya tabiri sözlüğüne göre rüya sahibi kişinin sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, şifa göreceğine, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, şansının ve bahtının daima açık olacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına delalet ettiği söylenir.

Rüyada başkasının yüzünü kara görmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir başarı yakalanacağına delalettir.

Rüyanın manasına göre rüyayı gören kişinin rahat bir nefes alınacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına delalet ettiği söylenir.

Rüyada çocuğunun yüzünü kara görmek hayattan her istediğini alacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bir şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, huzurunun ve neşesinin yerine geleceğine, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların biteceğine, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüya tabiri ansiklopedisine göre rüya sahibi kişinin maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, satın alacağı yeni bir ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, gerek sosyal hayatında gerekse de iş hayatında saygınlık kazanacağına, dinç kalacağına, imkânsızı başaracağına alamettir.

Rüyada eli yüzü kara görmek yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, Allah’ın kendisine en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, fikirlerinin istediği takdiri toplayacağına işaret eder.

Rüya anlamına göre rüya sahibinin ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kendisine yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine alamettir.

Rüyada eşinin yüzünü kara görmek kısmetin açılacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına alamet etmektedir.

Rüya sözlüğüne göre rüya sahibi kimsenin çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzünü kara görmek mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, zenginliğe kavuşacağına, sevinçli ve mutlu haberler alınacağına tabir olunur.

Rüya yorumuna göre rüya sahibi kimsenin takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, geçim derdinin son bulacağına, bir işe soyunacağına, aile içinde saygı gösterilen bir kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, hayattan beklediklerini er ya da geç elde edeceğine, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine işaret ettiği söylenir.

Rüyada kaynananın yüzünü kara görmek gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok kişinin hayır duasını alacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına delalet ettiği söylenir.

Rüya tabircisine göre rüyayı gören kişinin hayatı boyunca hep sevileceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, büyük bir iş veya eğitim fırsatı yakalanacağına, geleceğine bakacağına delalet eder.

Rüyada kocanın yüzünü kara görmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere kavuşulacağına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, hayatını huzur, bolluk ve bereket içinde geçireceğine rivayet eder.

Rüya tabircisine göre rüyayı gören kimsenin geçiminin daha rahat bir hale geleceğine, yüklü siparişler alacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına yorulur.

Rüyada ölünün yüzünü kara görmek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, beklediği bir haberin sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına yorumlanmaktadır.

Yorumcuya göre emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, herkesi hayrete düşürüp takdir toplayacağına, husumet içinde olduğu kişileri hüsrana uğratacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin yüzünü kara görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, hastalıklardan ve kederlerden uzak olacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüya alimine göre rüyayı görenin miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, en yakın arkadaşı ile aralarından su sızmayacağına, iş açısından verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments