Rüyada Başkasının Tarağıyla Saç Taramak

Rüyada başkasının tarağıyla saç taramak tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, bir ortaklık kurulacağına, hayal ettiği kariyerine mutlaka ulaşacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüya tabiri sözlüğüne göre rüya sahibi kimsenin bol bol hayır duası alınacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, aile bireyleri ile aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının tarağıyla saç taramak mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin karşısına çıkacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına delalet ettiği söylenir.

Rüya sözlüğüne göre rüya sahibi kimsenin küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, kazancını bir kaç kat arttıracağına, kendisini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, bahtın açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının tarağıyla saç taramak tecrübe sahibi olacağına, rahat bir nefes alacağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine delalet ettiği söylenir.

Rüyanın manasına göre rüya sahibi kimsenin üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok rahat bir nefes alacağına alamet ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments