Rüyada eşine boşanma davası açmak alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, yakınındakileri ve değer verdiği doslarını her zaman destekleyeceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine tabir olunur.
Rüya tabirleri sözlüğüne göre başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, çevresinde gelişen olumlu olaylar sonucunda büyük bir mutluluk duyulacağına, borçların hafifleyeceğine, rahatsızlık yaratmayacak bir işe girileceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına işaret ettiğine inanılır.
Rüyada eşine boşanma davası açmak davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, yakınları ile gönül ve fikir birliği edeceğine, büyük işlere girileceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine işaret ettiği söylenir.
Rüya yorumları kitabına göre rüyayı görenin çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına alamettir.
Rüyada eşine boşanma davası açmak sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçiren bir kişiye maddi destekte bulunacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, kazancının ve mutluluğunun çoğalacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine yorulur.
Yorumcuya göre rüyayı görenin hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, yeni bir aşka yelken açacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine inanılır.
- Rüyada eski eşinin boşandığını görmek
- Rüyada eşimle boşanma kararı almak
- Rüyada eşiyle boşanmaya karar vermek
- Rüyada eski eşin boşanmak istemesi
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Remiz ve Te’vil Ehli) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Remiz ve Te’vil Ehli) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.
Boşanma sürecindeyiz. Uzaklaştırma kararı bitince eşim benim eve geliyor. Mutfağı güzelce toplamışım. İçeri gidiyorum. Bir şeyden için tekrar mutfağa geliyorum. Mutfak dağılmış kirlenmiş. Kim yaptıysa düzeltsin diyorum. Oralı olmuyor. Çocuklarım normaldeki yaşında daha küçük yaşlarında. Anaokulu yaşlarında gibiler. Gitmişler o adamın durduğu odadalar. Sinirle gidiyorum söyleniyorum adam duvar gibi bir şey demiyor da bakmıyor da. Avukata söyleyeyim diyorum. Telefondan mesaj yazacağım ama uygulamayı bulamıyorum. İyice sinirleniyorum. O uygulama gibi olanı açıyorum ard arda reklamlar çıkıyor. Bir türlü avukata mesaj yazamıyorum. (Boşanma sürecindeyiz. Ve uzaklaştırma kararı gerçekten de bitti)