Rüyada kenger toplamak emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, başarılarının devam edeceğine, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, yapılan zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.
Rüya yorumu lugatına göre rüya sahibinin çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, kazandığı başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, ev içinde mutluluğun artacağına, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, daha fazla gelir elde edeceğine inanılır.
Rüyada kenger toplamak sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine alamet ettiği söylenir.
Rüya yorumuna göre işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerine her konuda fark atacağına, hep dinç ve genç kalacağına, çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, afiyette olacağına, günü birlik tatillere çıkacağına yorulmaktadır.
Rüyada kenger toplamak tazeleneceğine ve canlanacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, zenginliği bulacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, ailesini kötülüklerden uzak tutacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına delalet ettiği söylenir.
Rüya yorumuna göre rüya sahibinin kısmetinin açılacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, sevinçli bir haber alınacağına, kazandıklarının torunlarına dahi yeteceğine delalet etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Remiz ve Te’vil Ehli) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Remiz ve Te’vil Ehli) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.
4 aylık hamileyim. Rüyamda bi dağda tarlada Kenger kazıp kazdığım yerden birkaç kenger birlikte birleşik çıkıyordu dikenlerini kesip yiyitordum bembeyaz ve çok güzel di. Yorumlarsanız çok sevinirim