Rüyada kuranı kerim okuyan görmek akıllı adımlar atacağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine delalet ettiği söylenir.
Rüya tabiri üstadına göre maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, işlerinin istediği gibi olacağına, ticarette şansının hep yanında olacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına delalettir.
Rüyada kuranı kerim okuyan görmek mal mülk sahibi olunacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, pes etmeden çalışacağına ve bundan ötürü rakiplerine büyük bir ders vereceğine, kadim dostlar edineceğine, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına delalet ettiğine inanılır.
Rüyanın manasına göre rüyayı görenin huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, karlı işlere gireceğine, birçok iş kapısının açılacağına, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak mal sahibi olacağına, güzel günlere kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine alamet etmektedir.
Rüyada kuranı kerim okuyan görmek kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri unutturacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, mutlu bir yuva kuracağına yorumlanmaktadır.
Rüya alimine göre rüyayı gören kişinin sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, hasta ise kendine bakacağına ve iyi duruma geleceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına delalet ettiği söylenir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Remiz ve Te’vil Ehli) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Remiz ve Te’vil Ehli) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.
Rüyamda kuran okuyan biri gördüm bende dinliyordum
Rüyamda kuran okuyan yaşlı bi amca görüyorum al Kuran ı oku diyor amca diyorum Kuran ı Kerimi Arapça okumayı bilmiyorum Türkçe den okuyorum diyorum almıyorum ama okuduğu kuran matematik işlemi gibi ve teksir kâğıdı defter gibiymiş ben Türkçe okuyorum diyorum üzülerek birde rüya içinde rüya görüyormuşum yüksekteyim çok inmem gerekiyor inemiyorum şiddetle inmemek için tutunmaya çalışıyorum rüyadayken anneme rüyada inmek istediğimi korktuğumu söylüyorum zor bir şekilde iniyorum tekrar çok yüksekteyim yoluma devam edicem yine zorlandım inmek için sonrasını hatırlamıyordum ama rüyama müdahale etmeye çalıştığımı rüya içinde anneme seslenerek söylüyordum. Yorumlarsanız çok memnun olırum.
Rüyamda evin içinde biri kuran okuyordu sonra sıratallezine kelimesini duydum hangi sure de geçtiğini düşünüyordum sonra uyandım acaba rüyamı yorumlarsanız sevinirim iyi çalışmalar dilerim😊🌸
Bir oda dolusu kuran okuyan kadın mıydı kız mıydı gördüm
Rüyamda dayım ,dayımın kızı ,ben ve dayımın talebesi bizim evde yatıya kalacaktık (dayım hafız öğretmeni) dayım ben kuzenim evin yatakodasında beraber aynı yatakta yattık talebesi de salonda yattı sonra ben sabah namazına kalktım salona gidip çocuğa baktığımda halının üstünde oturmuş secde pozisyonunda rahlenin üstünde kuran okuyordu ve evin salonu çok ışıklıydı güneş çocuğun arkasından vuruyordu (çocuğu tanımıyorum ).Rüyamı yorumlar mısınız
rüyamda torunumla birlikte bir eve girdim .çok güzel kur-an okunuyordu. duygulandım gözlerim yaşardı