Rüyada orkide dikmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, iyi olan maddi durumun bir ömür süreceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına yorumlanmaktadır.
Rüya alemine göre çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, zordaki yakınlarına kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, yapılan bir evlilikten sonra oldukça mutlu olunacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine yorumlanmaktadır.
Rüyada orkide dikmek yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, başarılı bir kişi olunacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine alamet eder.
Rüya tabiri ansiklopedisine göre rüya sahibinin aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, kötü bir olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, yaşadığı muhitin yenileneceğine, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine inanılmaktadır.
Rüyada saksıya orkide dikmek büyük zararlardan kurtulacağına, hayır için gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine işaret ettiğine inanılır.
Rüya yorumcusuna göre rüyayı gören kimsenin iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen bir projenin hayata geçirileceğine, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine inanılır.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Remiz ve Te’vil Ehli) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Remiz ve Te’vil Ehli) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.
Rüyamda çok sayida saksiya orkide çiçegi diktim.Ayni zamanda çeşit çeşit çiçeklerin bakımlarıni yapip solmuş kötü yapraklarini ayikladim toprak ekledim.Komsularin çiçeklerinede aynı şekilde bakim yaptim.Saksılara diktiğim çicekleri komsulara verdim geçici olarak.sonra çiçek açacak olan orkideleri toplayip eve donmeye niyetlendim.Orkide saksılaro kucagimda küçük dükkanlar gezdim ve bu arada ayrildigim eşimi gördüm. Bembeyaz kocaman taşı olan normal tuvalete girdim ve dayim kapiyi acmak icin zorladi tuvaletin kapisini ben dolu dememe rağmen aralandi kapi.Bir aldatma olayina şahit oldum yine rüyamda.