Rüyada Şükretmek Ağlamak

Rüyada şükretmek ağlamak rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, güzel günler geçireceğine, uzakta kalan kişiler ile hasret gidereceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına alamet etmektedir.

Rüya tabirleri ansiklopedisine göre rüya sahibi kişinin her zaman neşeli olacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, gelişmelerin olumlu olacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şükretmek ağlamak uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine delalettir.

Rüya tabiri sözlüğüne göre rüyayı görenin zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, verdiği sözleri tutacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, maddi güç sahibi olacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada şükretmek ağlamak eşinin maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, daha çok kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, kurulu düzeni olacağına delalet eder.

Rüya yorumuna göre rüyayı gören kimsenin büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, ferahlayacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine delalet ettiğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Muabbir (Remiz ve Te’vil Ehli) Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yorsun

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanmaktadır.

Te’vil Sürecini Takip Et
guest
1 Okur Rüyası Yorumlandı
Inline Feedbacks
View all comments
Ahmet A.

Rüyamda babamın bir bina altındaki zemin ve bodrum katlı işyerindeyiz (aslında öyle bir her yok). Calışanları ile içeride işler yapıyorlar. Bende orada dolaşıyir, yardım etmeye çalışıyorum. Bazen dışarıda işe gidiyorlar ben kalıyorum.
Yağmur bir ara çok yağıyor, dükkana doğru subakıyormuş gibi geliyor ban. Zemin ve bodrum katlara bakıyorum. Su basması göremiyorum, şükrediyorum.
Sonrasında dükkan içinde ve dışında babamı ve annemi ayrı zamanlarda görüyorum. Her birinde bir iş sahibinolabilmemize, annemin-babamın sağlıklı olmasına şükredip,içli içli ağlıyorum.Hatta icli ağlamamdan bacaklarımda güç kalmıyor, çömelerek ağlamaya devam ediyor. Kendimi tutamıyorum. Ne Rabbime şükretmem, O ‘na dilden-gönülden hamdetmem,ne de içli içli ağlamam bitti.