Rüyada tilkiden kaçmak değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, bolluğun ve bereketin artacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına delalet etmektedir.
Yorumcuya göre rüya sahibi kişinin büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, aydınlık bir yola çıkılacağına, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, tartışmaların sonlandırılacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına alamet etmektedir.
Rüyada tilkiden kaçmak maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, bugüne kadar duymadığı güzel sözleri duyacağına, çok kıskanılacak bir kişi olacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, iyi fırsatlar yakalayıp bunları başarıyla süsleyeceğine, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına yorumlanmaktadır.
Rüya tabiri ansiklopedisine göre rüya sahibinin işlerinin hafifleyeceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, izlenecek yolların yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, hedeflerin karşılık bulacağına inanılmaktadır.
Rüyada siyah tilkiden kaçmak yeni arkadaşlıklar kurulacağına, üzüntülerinin çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sevdiklerinin hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine alamettir.
Rüya yorumu lugatına göre rüya sahibinin zarar ettiği işleri kara geçireceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, isteklerin yerine geleceğine, gerçekleşmeyecek bir durumu artık zorlamaktan vazgeçeceğine, kötülerin çevresinden uzaklaştırılacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine işaret ettiği söylenir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Remiz ve Te’vil Ehli) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Remiz ve Te’vil Ehli) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.