Rüyada Alim Elini Öpmek

Rüyada alim elini öpmek uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına alamettir.

Rüya yorumu lugatına göre rüyayı görenin ilerleyeceğine ve kalkınacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine işaret ettiğine inanılır.

Rüyada büyük alimin elini öpmek uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, arsa ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüyanın açıklamasına göre rüyayı gören kişinin düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, bol nimete kavuşulacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada din aliminin elini öpmek parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, hayallerin ardı ardına gerçekleştirilmeye başlanacağına, şansının bir ömür yaver gideceğine, hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine yorumlanmaktadır.

Rüyanın açıklamasına göre rüyayı görenin ailesinin kendisini ne kadar çok sevip önemsediğinin farkına varacağına, eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, çok çalışacağına ve buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, ün yapmayı başaracağına yorulur.

Rüyada vefat eden alimin elini öpmek haneden birinin evlenip gideceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, yeni iş kollarına adım atılacağına, Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Rüya tabiri kitabına göre esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine delalet ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments