Rüyada Burnunun Çürüdüğünü Görmek

Rüyada burnunun çürüdüğünü görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, rahatlığa ereceğine, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, büyük mutluluk verecek olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Yorumcuya göre rüyayı görenin endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, şansın ve istikbalin açık olduğuna, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın artacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına yorumlanır.

Rüyada burnunun çürüdüğünü görmek sevdikleri ile artık hep bir arada olunacağına, geleceğine değer katacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, değer verdiği aile büyükleri ile doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüya ilmine göre rüya sahibi kişinin kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, kazanılan paranın daha da arttırılacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, ikilemde kalınan bir konuda en hayırlı yolun seçileceğine delalet ettiği söylenir.

Rüyada burnunun çürüdüğünü görmek sevdiği kişi ile arasındaki önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, ters giden işlerin düzeleceğine, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, kötü günlerinde yanındaki kimselerin kendisine destek vereceğine, kötü duygularından arınacağına, çeşitli gelişmeler yaşayacağına inanılmaktadır.

Rüya yorumcusuna göre rüya sahibi kimsenin eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, işsiz ise işe gireceğine, mevcut konforunun devam edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments