Rüyada Çanta İçinde Altın Görmek

Rüyada çanta içinde altın görmek sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, önüne gelen bir şansı iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, ferahlığa çıkılacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, işlerdeki verimin artacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine alamettir.

Rüya yorumları sözlüğüne göre rüya sahibi kimsenin düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, ticarette şansının hep yanında olacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, yeni bir işe başlanacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada çanta içinde altın görmek saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine delalet etmektedir.

Yorumcuya göre yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi bileceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, kırgınların barışacağına, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makama geleceğine inanılmaktadır.

Rüyada siyah çanta içinde altın görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sorunların hallolacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu hissetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüya tabirine göre rüyayı gören kimsenin çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Melek er

Rüyamda çanta içinde kulplu kiremise yeşil çanta içinde buldum açıp bakamadım ama birtaraftanda sahibini arıyorum vereyim kimbilir kim düşürdü de caniyaniyor yazikdiye üzülüyorum birtaraftanda merak ediyorum kaç tane acaba nasıl sahibini bulabilirim diye

Muradiye

rüyamda yeşil çantanın içinde altin küpeler ve takılar görmek