Rüyada Erkek Eli Tutmak Görmek

Rüyada erkek eli tutmak görmek kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüya alimine göre rüyayı görenin çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, zorlukların son bulacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına alamet ettiğine inanılır.

Rüyada erkek eli tutmak görmek moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, yeni iş kapılarının açılacağına, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, çok rahat bir hayata adım atacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine delalettir.

Rüya alemine göre rüya sahibinin aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, sevdiği birinin ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, içinin mutlulukla dolacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin erkeğin elini tuttuğunu görmek hayatının güzelleşeceğine, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, kötü ve hastalıklı olacağı günlerin geride kalacağına, hayırlı bir haber alınacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına alamet eder.

Rüya alimlerinin yorumlarına göre bereketi ve zenginliği bulacağına, sürpriz güzellikler olacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, zorlukların aşılacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments