Rüyada Annenin Et İstemesi

Rüyada annenin et istemesi iç huzuru yakalayacağına, iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, iyilik ve hayır bulacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüya yorumu lugatına göre rüyayı gören kimsenin maddi açıdan ferahlayacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, ruhen rahatlığa erileceğine, sıhhatinin yerinde olacağına, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına alamettir.

Rüyada annenin et istemesi bolluk içinde yaşayacağına, sevinç ve mutluluğa, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına emin olunan bir projenin hayata geçirileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, hedeflediği işi alacağına alamet ettiğine inanılır.

Rüya kitabına göre sağlık konusunda bazı olumlu gelişmeler olacağına, yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri unutturacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına işaret ettiği söylenir.

Rüyada ölmüş annenin et istemesi hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, erken yaşlanmayacağına, para konusunda şansının açılacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, dini inancını daha düzgün şekilde hayata geçireceğine tabir olunur.

Rüya ansiklopedisine göre rüyayı gören kimsenin alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, lüksünün ve konforunun baki olacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, gözyaşının kuruyacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments