Rüyada Eşini Güler Yüzlü Görmek

Rüyada eşini güler yüzlü görmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına, sevinçten adeta havalara uçacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Rüya yorumu ansiklopedisine göre rüya sahibi kişinin kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, hayatın tadına varacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına rivayet eder.

Rüyada eşini güler yüzlü görmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, kariyerinin yükseleceğine delalet ettiği söylenir.

Rüya tabirleri sözlüğüne göre rüya sahibi kimsenin kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, içini en yakınındaki kişiye açmaya karar vereceğine inanılmaktadır.

Rüyada ölmüş eşini güler yüzlü görmek başarılı çalışmalara ortak olunacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına, ikilem yaşadığı bir arkadaşı ile orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Rüya tabirleri lugatına göre rüya sahibi kişinin rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, rahatlığa ereceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine ve gelirinin artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments