Rüyada Eşinin Cinsel Organ Görmek

Rüyada eşinin cinsel organ görmek girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, yaşamına kolaylık geleceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sevindirici haberler alacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine tabir olunur.

Rüyanın açıklamasına göre rüyayı gören kimsenin kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, sorunlarla boğuştuğu zamanlarda yalnız kalmayacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, uzaktaki sevdikleri ile doyasıya hasret gidereceğine tabir olunur.

Rüyada ayrıldığın eşinin cinsel organını görmek bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, yeni adımlar atacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine alamet ettiğine inanılır.

Rüya yorumu kitabına göre rüyayı görenin hayırlı bir evlilik yapılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, kalbinin küt küt edeceğine, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, işlerin sürekli artacağına alamet ettiği söylenir.

Rüyada boşandığı eşinin cinsel organını görmek kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, ekonomik durumunun düzeleceğine, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için gelirinin bir kısmını harcayacağına delalet ettiği söylenir.

Rüya açıklamasına göre hayatının yolunda gideceğine, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, anne duasının açılacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya alamet etmektedir.

Rüyada erkek eşinin cinsel organını görmek pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, ailesini mutlu edeceğine, afiyette olacağına, ailesi ve iş yaptığı kişiler ile iyi geçineceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine inanılır.

Rüya açıklamasına göre rüya sahibi kişinin bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada eski eşin cinsel organını görmek derdinin, kederinin dağılacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet ettiği söylenir.

Rüya tabirleri lugatına göre rüya sahibi kimsenin insanları sevindirerek kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına, sevdiği kişi ile arasındaki önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş eşin cinsel organını görmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, geçim derdinin kalmayacağına, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına işaret etmektedir.

Rüya tabiri lugatına göre rüya sahibinin sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, ailesini iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments