Rüyada Eşinin Yurt Dışından Geldiğini Görmek

Rüyada eşinin yurt dışından geldiğini görmek hastalıklarını yeneceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, isabetli kararlar alacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyanın anlamına göre hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, mevcut olumsuz bir durumdan kurtulmak için bazı yollar deneneceğine ve başarılı olunacağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, yaptığı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine inanılır.

Rüyada eşinin yurt dışından geldiğini görmek yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, en gösterişli arabalara bineceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının kalıcı olacağına, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, arkadaşlar arasında birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına delalettir.

Rüya yorumu ansiklopedisine göre rüya sahibinin anne babanın hayır dualarının alınacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına yorumlanır.

Rüyada eşinin yurt dışından geldiğini görmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, gözyaşının kuruyacağına alamet eder.

Rüya tabircisine göre rüyayı gören kimsenin sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, yakınlarının iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalet ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
6 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Asli

Rüyada istemeye gelen kismetimin yurt dışından gelmesi nedir

Zehra

Rüyada eşimi yurtdişindan geliyor ve cok mutlu oluyorum

Nazik

Meraba ruyamda yurt disinda olan kocami gordum ama kocamla 4 5 gundur aramiz bozukdu ruyamda beni istemiyormus gibi duryordu.