Rüyada Eski Sevgilinin Seninle Sevişmek İstemesi

Rüyada eski sevgilinin seninle sevişmek istemesi zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi fayda elde edeceğine, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, üzerindeki kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüya yorumu lugatına göre rüyayı gören kimsenin ettiği zararları telafi edeceğine, sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, pes etmeden çalışacağına ve bundan ötürü rakiplerine büyük bir ders vereceğine, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine işaret ettiği söylenir.

Rüyada eski sevgilinin seninle sevişmek istemesi doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, yapılacak bir yatırımın çok büyük miktarda kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüya lugatına göre rüyayı görenin yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, hastalıkların iyileşeceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına alamet ettiğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin seninle sevişmek istemesi yakınlarının sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, dertlerinin dermanını bulacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, parasal olarak çok iyi olunacağına inanılmaktadır.

Rüya ansiklopedisine göre rüya sahibinin şifa edineceğine, bundan sonra sevdiği kişi ile bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine delalet ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments