Rüyada Fal Bakmak Görmek

Rüyada fal bakmak görmek çok güzel bir projenin hayata geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, malını ve canını emniyete alacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüya tabir edenlere göre terfi edeceğine, yaptığı işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına buna bağlı olarak ta maddi kazancının artacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, karlı işler yapacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına, daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına işaret ettiği söylenir.

Rüyada annenin fal baktığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, herkes tarafından bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüyanın tabirine göre rüyayı görenin çok daha güçlü biri haline geleceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine yorumlanır.

Rüyada arkadaşının fal baktığını görmek dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, en yakın arkadaşıyla kardeşten daha yakın olacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, güzel günler geçireceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına yorumlanır.

Tabirciye göre rüya sahibinin keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, aile yaşantısında her şeyin yolunda gideceğine, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, çok mutlu günler geçireceğine, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine işarettir.

Rüyada başkasının fal baktığını görmek iş hayatındaki onca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, başarılarının ve kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüya tabircisine göre rüyayı gören kimsenin aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, hayatının düzene gireceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının ömür boyu süreceğine, hem kazancının hem de huzurunun artacağına işaret eder.

Rüyada çingenenin fal baktığını görmek neşeli ve huzurlu bir geleceğe, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, huzuru bulacağına alamet eder.

Rüyanın yorumuna göre rüyayı gören kişinin alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, hayatını yoluna koymaya delalettir.

Rüyada eşinin fal baktığını görmek iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, kızgınlıkların geçeceğine, hayırlı haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde hayatının daha düzenli ve mutlu bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüya tabiri ansiklopedisine göre karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını gün geçtikçe arttıracağına, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına alamettir.

Rüyada ölünün fal baktığını görmek işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, elinden gelen her şeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, bir tartışmada kendisini savunanların çok sevineceğine alamet ettiğine inanılır.

Rüya yorumu lugatına göre rüya sahibi kişinin ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, emrinde insan çalıştıracağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, yaptığı fedakârlık kadar diğer kişilerden de fedakârlık göreceğine, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya alamettir.

Rüyada yaşlı kadının fal baktığını görmek zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, ppsikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüya yorumcularına göre ele geçen fırsatların hayır getireceğine, bir başarısının keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, hane bereketinin artacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlara karşı göğüs gerilip o kişiyi doğru yola çekeceğine, işlerinde kara geçeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments