Rüyada Gökten Et Düştüğünü Görmek

Rüyada gökten et düştüğünü görmek vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının sürekli olacağına alamet ettiğine inanılır.

Rüya tabirleri kitabına göre rüya sahibi kişinin hayatında olmasını istediği ve sevdiği bir kişi ile iş yapma şansına erişeceğine, tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yok edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, huzurunu kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, kendisini yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına işarettir.

Rüyada gökten et düştüğünü görmek ileride saygın bir kimse olacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, para sıkıntısından kurtulacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına inanılmaktadır.

Rüya tabirleri kitabına göre rüya sahibinin üzüntülerin sevince döneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, problemlerinin biteceğine, rahata ereceğine, moralinin yerine geleceğine, mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada gökten et düştüğünü görmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, başını yastığa daha rahat koyacağına inanılmaktadır.

Rüya tabiri kitabına göre rüyayı gören kişinin Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments