Rüyada Hayaletle Sevişmek

Rüyada hayaletle sevişmek maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, saygın bir hayat yaşayacağına, sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, ticaret erbabı bir kimse olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine delalet ettiği söylenir.

Rüya kitabına göre rüya sahibi kimsenin gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, yeni hobiler edinileceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına alamet ettiğine inanılır.

Rüyada hayaletle sevişmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, bir sürpriz karşısında ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu olumlu yönde değiştireceğine, kurulu düzeninin olacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyanın verdiği mesaja göre rüyayı gören kişinin iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine işaret ettiğine inanılır.

Rüyada hayaletle sevişmek geçim derdi nedir bilmeyeceğine, gerçek dostluklarına odaklanacağına, bilgi sahibi bir kişinin tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, sevdiğine kalbini açmasının aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, rakiplerini üzeceğine, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine işaret ettiğine inanılır.

Yorumcuya göre rüyayı gören kişinin dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatları iyi bir amaç doğrultusunda kullanacağına, ferahlığa çıkacağına, hep çaba gösteren kimse olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments