Rüyada İlkokul Arkadaş Görmek

Rüyada ilkokul arkadaş görmek beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, çok mutlu olacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine inanılır.

Rüya yorumu lugatına göre rüyayı gören kimsenin atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, güvendiği kimselerden istediği bir yardım konusunda elinin boş dönmeyeceğine alamet ettiği söylenir.

Rüyada erkek ilkokul arkadaşını görmek çok büyük kazanımlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine alamet eder.

Rüya tabirleri lugatına göre rüyayı gören kişinin vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, daima zinde ve genç kalacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, mal ve para kazanılacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, yeni bir ilişkiye başlamaya rivayet etmektedir.

Rüyada eski ilkokul arkadaşı görmek başarısına bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine yorumlanmaktadır.

Rüyanın manasına göre rüyayı gören kimsenin büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, zengin bir hayat sürüleceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına yorumlanır.

Rüyada sürekli ilkokul arkadaşlarını görmek sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, önemli bir şahsiyet olacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine alamettir.

Rüya tabiri ansiklopedisine göre rüyayı görenin ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan her şeye kavuşulacağına, uzun zamanda beri özlem duyulan ve bir araya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
22 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim

Rüyamda ilkokul arkadaşlarım onların sokağında yardım istedi.Biri arka mahallelerden komşum.Yanlarında kız kuran kursundaki seneler önceki hali.Onun korktuğundan eve bırakmamı istediler.Akşam karanlığıyla eve götürdüm.Evde abim akşam diye kızdı. Annem korudu.Yarın onlar evime kadar geldi.Okulun içine girdi.İçerisi kalabalıktı.Okula girerse korkacağını söyledim.Adını sordum.Evlerinin yeri apartman doluydu. Ben giderim dedi.Evde instagramda onu bulamadım.İsmini çok isimli olunca hatırlayamadım.

Can

İlkokul arkadaşlarını görmek:

Rüyamda park gibi bir yerde ilk ve ortaokulda beraber okuduğum arada bir normal hayatta da denk geldiğim arkadaşlarımla oturuyorduk(yaklaşık 6 ya da 7 kişiydiler ben 2 kişiyi tanıyordum. Diğerlerini tanımıyorum). Benim ailem de vardı. Oradan ailemi eve götürme bahanesiyle gitmek istiyordum.

Delil

Merhabalar rüyamda eski ilkokul arkadaşımla hem konuşup hem de edebiyat sınavına giriyorduk

Delil

Çok teşekkür ederim 🌼

Esra

Rüyamda bir akrabam beni okuluna çağırıyor ve derse giriyorum sınıfta ilkokuldan iki tane erkek arkadaşım var şakalaşıyoruz kahkahalar falan filan.

Kaan

rüyamda eski ilkokul arkadaşımı gazinoda yüzü donuk bir biçimde şarkıcı olduğunu arkadan bir seninde insanlar seyirci arıyor dediğini gördüm.

HİLAL

merhaba,
Rüyamda kendimi bir sınıfta sırada oturduğumu ve ögrenci olduğumu görüyorum öğretmen ders anlatıyor. arkamı döndüm ilkokul arkadaşım Mustafa. Bana gülümsüyor konuşuyoruz. ama çok seviniyorum onu gördüğüme yüzü hiç değişmemiş aynı küçüklüğümüzdeki gibi.

Zeynep

Rüyamda iki seferdir eski ilkokul arkadaşlarımı gördüm 3-4 erkek eski tanıdığım haldeydiyler otobüsteydikve bana gülümsüyorlardı
Rüyamı yorumlar mısınız?

Mervenur

Rüyamda okula gidiyordum ve okul duvarının dibine eski ilkokul arkadaşlarımın yanına oturdum kız olan ilkokul arkadaşım ile konuştum sonra müdür hepsine kendi yörelerine ait türküler söyletti

Esma

Rüyamda ilkokul arkadaşımı gördüm yüzü falan tıpa tıp canlı hiç değişmemiş tipi erkekti sonra bana baktı biraz konuştuk sende mi burdasın o da evet dedi falan biraaz mutsuzdu

Adsız

Rüyada eski ilkokul arkadaşlarımı gördüm
( 2 tane erkek )
Eve geldim onlarda beni kapıda bekliyorlarmış zaten . Çok değişik bir ortam vardı. Simitin üstünde geçiyorduk oraya ( deniz simidi )
Sonra konuşmaya başladılar. İçlerinden biri benim eski platonik aşık olduğum kişi ve o bunu bile bile oraya gelmişti. Neyse konuşuyorduk, birden ikiside uykuya daldı. Hiçbir şey yokken ikiside birdenbire oldukları yerde uyuyakaldilar. Rüyamı yorumlar mısınız?

Adsız

Teşekkürler