Rüyada Kedinin Sana Sırnaşması

Rüyada kedinin sana sırnaşması lüks içinde olacağına, fedakârlıklar yapacağına, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, muhtaç insanlara yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, kolaylıklara kavuşacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüya lugatına göre rüya sahibi kişinin yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde bazı kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine işaret ettiği söylenir.

Rüyada kedinin sana sırnaşması yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, kazancın artacağına, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, derdi olan bir arkadaşının derdini dinleyeceğine inanılmaktadır.

Bu rüya atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, toplum için faydalı işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedinin sana sırnaşması hak olmayana hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine delalettir.

Tabirciye göre rüya sahibi kişinin herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, parasına para ekleyeceğine, eğer babası uzaktaysa ona kavuşulacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına yorumlanmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments