Rüyada Asker Tarafından Esir Alınmak

Rüyada asker tarafından esir alınmak sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, dileklerin yerine geleceğine, maneviyatının güçleneceğine delalet etmektedir.

Rüya manasına göre rüya sahibinin mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, bolluk ve bereket yaşayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine delalettir.

Rüyada asker tarafından esir alınmak tatsız günlerin geride bırakılacağına, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerinin bu mekânda ortaya konacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine yorulur.

Rüya kitabına göre can sıkıntısının sona ereceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan kurtulacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabancı askerler tarafından esir alınmak üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, işlerin açılacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, zenginliğinin alıp yürüyeceğine yorumlanmaktadır.

Rüya yorumları kitabına göre rüya sahibi kimsenin yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanların geride kalacağına, ferahlığa çıkılacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, sevdiklerini koruyup kollayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments