Rüyada Ölü Suyu Hazırlamak

Rüyada ölü suyu hazırlamak huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin tamamen biteceğine tabir olunur.

Rüya yorumu sözlüğüne göre rüyayı gören kişinin herkesi hayrete düşürüp takdir toplayacağına, husumet içinde olduğu kişileri hüsrana uğratacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine delalet ettiği söylenir.

Rüyada ölü suyu hazırlamak ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, kötülükle ve zorlukla karşılaşmayacağına işaret eder.

Rüya yorumları kitabına göre rüyayı gören kişinin eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, maddi anlamda kalkınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü suyu hazırlamak sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, birikim yapma imkânı elde edeceğine yorumlanmaktadır.

Rüya sözlüğüne göre uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına delalet ettiği söylenir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments