Rüyada Oruçluyken Unutup Çikolata Yemek

Rüyada oruçluyken unutup çikolata yemek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, bir konuda haklılığının anlaşılacağına işarettir.

Rüya tabirleri ansiklopedisine göre rüyayı görenin rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, feraha ereceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada oruçluyken unutup çikolata yemek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, ufkunun açılacağına, zengin olunacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, yaptığı yatırımlardan hayır göreceğine rivayet eder.

Rüya yorumuna göre rüyayı gören kişinin maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oruçluyken unutup çikolata yemek ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, kazancının artacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstlenmeyeceğine alamettir.

Rüya tabiri sözlüğüne göre rüyayı gören kişinin ettiği zararları telafi edeceğine, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ün sahibi olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments