Rüyada Partide Olmak

Rüyada partide olmak sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, kendisini kötü duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına delalet eder.

Rüya tabirine göre rüyayı görenin hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, çok büyük atılımlar yapılacağına, para ve makam sahibi olacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada partide olmak toparlanacağına, konuşarak sorunlarını çözeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rakiplerine büyük fark atacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine, geçiminin kolay olacağına delalet eder.

Rüya tabirleri lugatına göre rüya sahibi kişinin karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, çok üst mevkilere geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına inanılır.

Rüyada partide olmak yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin artacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, kızı olanların kızını gelin edeceğine, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, ailesinden büyük hayır göreceğine, özel yaşamında beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyanın yorumuna göre rüyayı gören kimsenin sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak negatif bir durumdan kısa sürede kurtulacağına, ruhunu güzelleştireceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments