Rüyada Pencere Takmak

Rüyada pencere takmak sevdiklerine doyasıya sarılacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarını bir iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, büyük işlere girmekte pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına işarettir.

Rüya kitabına göre rüyayı gören kimsenin vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, uzun yaşayacağına, sağlık problemleri yaşamayacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine delalettir.

Rüyada pencere takmak rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, yüzün güleceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına inanılır.

Rüyanın manasına göre ekmek ve dünya malı alacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, yakınındaki kimselerden fayda göreceğine, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına rivayet eder.

Rüyada eve pencere takmak hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, birlikte vakit geçirdiği kişiler ile daha iyi anlaşır olacağına, rahatının yerine geleceğine, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bazı çalışmaların ekmeğini yiyeceğine yorulur.

Rüya tabiri sözlüğüne göre rüya sahibinin yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine yada hayalini kurduğu eve sahip olacağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, işlerin hafifleyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments