Rüyada Ruhsat Kaybetmek

Rüyada ruhsat kaybetmek parasının ve malının eksilmeyeceğine, büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, ruhen dingin, keyifli ve neşeli bir kimse olmaya başlayacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koşacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına rivayet eder.

Rüya yorumu kitabına göre rüyayı görenin korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan bazı durumlardan kurtulacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada ruhsat kaybetmek sorunlarını çözebileceğine, rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında karşısına çıkan sorunları azmederek aşacağına, gireceği bir sınavın yada başlanacak bir projenin sorunsuz geçeceğine, hastalıkların şifa bulacağına, canının kıymetini bileceğine inanılır.

Rüya yorumu ansiklopedisine göre rüya sahibinin sevilen biri ile birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, imkanlarının artacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine alamettir.

Rüyada araba ruhsatı kaybetmek rahat bir döneme gireceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, ailesinin de büyük olacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına delalettir.

Rüya tabirleri sözlüğüne göre rüyayı gören kişinin başarının adım adım yaklaşacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments