Rüyada Şans Oyunu Çıktığını Görmek

Rüyada şans oyunu çıktığını görmek rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, kendisini yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, girdiği ortamlarda hep ilgi odağı haline geleceğine, hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, mutlu olacağına tabir olunur.

Ulemaya göre rüyayı görenin kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine ve sevineceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, rızkının genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada şans oyunu çıktığını görmek somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, işlerinde her geçen gün daha başarılı olunacağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı başaracağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, mal ve varlık sahibi olacağına işaret eder.

Rüya yorumu lugatına göre rüyayı gören kimsenin konforunun yerinde olacağına, ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, büyük başarı kazanacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına tabir olunur.

Rüyada şans oyunu çıktığını görmek kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, kendi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, bilgisine güvendiği kişilerin gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı örnek olacağına tabir olunur.

Rüya tabirleri sözlüğüne göre atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine örnek olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerin yoluna gireceğine ve soğukluk yaşanılan eski tanıdıklarla aradaki buzların eriyeceğine yorumlanır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Eda

Rüyamda 1 tl ile bir gardolaba para atıyorsun ve ordan eğer çıkara ev eşyaları çıkıyor herkes yaptı boş çıktı ben yapınca bilgisayar klavyesi çıktı sonra arkadaşımda 1 lira istiyorum