Rüyada Sevgilinin Kucağına Oturmak

Rüyada sevgilinin kucağına oturmak yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüyanın verdiği mesaja göre rüya sahibi kişinin içinin ve kafasının rahatlayacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük destek göreceğine, yaşanılan nahoş bir olayı tatlıya bağlamak için gerekirse özür dileneceğine, uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin yüzünü güldüreceğine bunun da kendisi için büyük bir sevinç kaynağı olacağına, mal mülk sahibi olunacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine işaret ettiği söylenir.

Rüyada sevgilinin kucağına oturmak parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, maddi sıkıntılarının sona ereceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına alamet ettiğine inanılır.

Rüya yorumu sözlüğüne göre rüyayı görenin özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayatına eğlence ve renk geleceğine, işlerin yolunda gideceğine, ticaretinin genişleyeceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına yorumlanır.

Rüyada eski sevgilinin kucağında oturmak arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, insanlardan hürmet göreceğine, tüm isteklerine kavuşacağına, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın yine hayır getirecek işlere harcanacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına yorumlanır.

Rüya alimine göre rüyayı görenin sabır ve azim ile hayal edilen her şeye kavuşulacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına delalet ettiği söylenir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments