Rüyada Sevgilinin Saçını Beyaz Görmek

Rüyada sevgilinin saçını beyaz görmek düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, arka arkaya bitirilen projeler sayesinde işyerinde aranan biri olunacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, uzun süre mutluluğunun devam edeceğine alamettir.

Rüya yorumları kitabına göre isteklerin yerine geleceğine, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, daha iyi yerlere gelineceğine, hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, tüm korkularından ve günahlarından arınacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin saçını beyaz görmek zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına rivayet etmektedir.

Rüya tabirleri kitabına göre rüyayı gören kimsenin elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, başarılı bir kişi olacağına, rakiplerinin bir adım önüne geçeceğine delalet ettiğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin saçını beyaz görmek sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yolunun ve geleceğinin açık olacağına, çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, kendi işinin sahibi olabileceğine alamet eder.

Rüya yorumu sözlüğüne göre rüyayı gören kimsenin sorunların üstesinden geleceğine, belalardan korunacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, keyfinin yerine geleceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına yorumlanır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments