Rüyada Sevgiliyi Oyun Oynarken Görmek

Rüyada sevgiliyi oyun oynarken görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına delalettir.

Yorumcuya göre rüya sahibi kimsenin ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, çıkmaza düştüğü bir konuda destek için ailesiyle konuşacağına, en tepkedeki kimse olacağına yorumlanır.

Rüyada sevgiliyi oyun oynarken görmek hayırlı bir kişi ile dünya evine gireceğine, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, sevdikleri ile beraberce hoş muhabbet vakit geçirip güleceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi durumlara gebe kalınacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine alamettir.

Rüya yorumuna göre rüya sahibinin çok çalışacağına ve buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, yapılan bir evlilikten sonra oldukça mutlu olunacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi oyun oynarken görmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına tabir olunur.

Rüya yorumları lugatına göre rüyayı gören kişinin uzun bir ömre sahip olunacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, sevdiği kişileri yanına alacağına, güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments