Rüyada Sivilcenin Geçtiğini Görmek

Rüyada sivilcenin geçtiğini görmek bankadaki hesabının kabaracağına, çekemeyen kişilerin planladığı tertibi fark ederek ve akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine alamettir.

Rüya tabirleri sözlüğüne göre sevdiği insana kavuşacağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, yapacağı atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, yazgısının güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada sivilcenin geçtiğini görmek işlerinin açılacağına, edilen duaların kabul olacağına, yine eskisi gibi neşeli olacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyanın tabirine göre rüya sahibinin aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, diplomalı kimse olacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, hastalıkların kalmayacağına, dertlerin biteceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine yorulur.

Rüyada yüzündeki sivilcelerin geçtiğini görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, yeni şeyler keşfedeceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine tabir olunur.

Rüyanın verdiği mesaja göre işlerinin hemen hallolacağına, önündeki güzel günlerin yaşananları unutturacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments