Rüyada Baba Kızın Sarılması

Rüyada baba kızın sarılması büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine alamet ettiğine inanılır.

Rüya tabiri lugatına göre rüya sahibi kimsenin ferahlığa çıkılacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Rüyada ölmüş babanın kızına sarılmak dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, rahatının yerine geleceğine, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına yorumlanmaktadır.

Rüya alemine göre rüya sahibinin uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada ölü babanın kızına sarılması kendisiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, hayali kurulan her şeye sahip olunacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine delalet ettiğine inanılır.

Rüya ansiklopedisine göre rüya sahibi kişinin sağlık problemleri yaşamayacağına, çok saygın bir kişi olacağına, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, olumsuz bir olaydan kısa bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
6 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Buse

Babamı gördüm çok uzun yerden gelerek eve girdim onu öptüm kokladım sarıldım güldü bana yatıyordu ama benim babam öldü ölü kişi-yi bu şekilde görmek neye yorumlanır

BÜŞRA

Rüyamda babam kolunu omzuma atıp satılmıştı gururlu bir şekilde mutluyduk halamlarin balkonumdaydik

Kadr

Dedem öldü. Rüyamda dedemi çok hasta bisekilde gördüm ona yardımcı olmaya calisiyodum öpüyordum . Sonra çok hasta diye aqlamaya başlıyordum babamda bana sarılıp ağladı ve bana sen bari böyle yapma ben senden destek alıyorum kızın sen bizi ayakta tutuyorsun dedi çok fazla ağlıyordu ? anlamı nedir babamı bu şekilde görmenin