Rüyada Üzerinde Kedi Görmek

Rüyada üzerinde kedi görmek doğru yoldan ayrılan bir akrabasını uyaracağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, bozduğu bir düzenin eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine yorulur.

Rüya yorumuna göre rüyayı gören kişinin iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtularak hafifleyeceğine, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada kar üzerinde kedi görmek çocuklarına sanat öğreteceğine, hayatında bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine delalet eder.

Rüyanın verdiği mesaja göre hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini gün geçtikçe daha da sağlamlaştıracağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, rakiplerin geride bırakılacağına alamet ettiğine inanılır.

Rüyada yatak üzerinde kedi görmek hasret çekilen kişiler ile tüm özlemini gidereceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, geçim derdi nedir bilmeyeceğine, imkân sahibi olacağına, her zaman şükür içinde olacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına yorulur.

Rüya yorumuna göre rüyayı gören kişinin yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, zorlukların biteceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, hayırlı işe işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments