Rüyada Yaşlı Teyzeye Bakmak

Rüyada yaşlı teyzeye bakmak iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, zararlarını daha çok çalışmayla telafi edileceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüyanın verdiği mesaja göre rüya sahibinin sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların biteceğine, helal ekmek yeneceğine, içinde bulunduğu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, kafasındaki tüm soru işaretlerine cevap bulacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının gerçekleşeceğine alamettir.

Rüyada yaşlı teyzeye bakmak yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, hayatının çok iyi bir hale geleceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Ulemaya göre rüyayı gören kişinin dertlerin dermanının bulunacağına, rızkından ve gelirinden yana kısmetli olacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı teyzeye bakmak atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getirecek ve hedeflerin karşılık bulacağı bir işe girişileceğine, uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, hayal ettiği her şeye yakında kavuşacağına yorulur.

Rüya lugatına göre rüya sahibi kimsenin yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve güzelleşeceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine işaret ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments