Rüyada Yenge Yeğen Görmek

Rüyada yenge yeğen görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, şans ve kısmet kapılarının önünde sonuna kadar açılacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi bileceğine, şansın her zaman arkasından geleceğine işarettir.

Yorumcuya göre rüyayı görenin yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, rahat erileceğine, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, sevdiklerine doyasıya sarılacağına işarettir.

Rüyada yenge yeğen görmek itibarıyla sosyal hayatta isim yapacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, bir durum hakkında aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş konusunda yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına alamet ettiği söylenir.

Rüya ansiklopedisine göre rüya sahibi kişinin bahtının ve geleceğinin açık olacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, güzel bir evlilik yaşanacağına, çok hayırlı işlere gireceğine alamettir.

Rüyada abi yenge yeğen görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, görgülü ve kültürlü olacağına, dargınların yeniden bir araya geleceğine, zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, ömrü boyunca hanesinden hayır ve bereketin eksik olmayacağına alamet ettiği söylenir.

Rüyanın verdiği mesaja göre rüya sahibi kimsenin yaşamına heyecan ve renk geleceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına işaret ettiği söylenir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments