Rüyada Yeşil Gözlü Yılan Görmek

Rüyada yeşil gözlü yılan görmek iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına işarettir.

Rüya tabircisine göre uzun bir zamandan beri çekilen bir hasretin biteceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını daima muhafaza edeceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil gözlü yılan görmek içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, nazar eden insanların haddini bildireceğine, kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet ettiğine inanılır.

Rüya yorumları lugatına göre rüya sahibinin eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah yeşil gözlü yılan görmek iç huzuru yakalayacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, kalben çok rahat edileceğine, daha isabetli kararlar alacağına, kendisinden daha kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine yorulur.

Rüya manasına göre rüya sahibinin atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, kariyer edineceğine, huzurunun yerine geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan kurtulup feraha çıkacağına, vereceği yerinde kararların kendisine kar ve mutluluk getireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments