Rüyada Başka Şehirde Yaşadığını Görmek

Rüyada başka şehirde yaşadığını görmek yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, sırtının asla yere gelmeyeceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, kudret sahibi olacağına, kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına delalet ettiği söylenir.

Rüya yorumuna göre ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, hayatının güzellikler içinde geçeceğine, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, kendini destekleyen kişilerle çalıştığı için işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine alamet eder.

Rüyada başka şehirde yaşadığını görmek yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, deyim yerindeyse eşinin yar ve yardımcısı olacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, bir konuda haklılığının anlaşılacağına, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına yorulur.

Rüya tabirine göre rüyayı görenin sevdiklerine daha bir yakın, düşmanlarına da dost olacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada başka şehirde yaşadığını görmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye kavuşacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, karşısına huzur getirecek birinin çıkacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine yorumlanmaktadır.

Rüya tabirleri ansiklopedisine göre dünya malına kavuşulacağına, kazancın günden güne artacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını tez zamanda göreceğine, toplum içinde daha oturaklı davranacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments