Rüyada Apartmanın Yandığını Görmek

Rüyada apartmanın yandığını görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, bir ev satın alacağına, hayırlı kapıların açılacağına, hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, girilen işlerde şansın yüksek olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine delalet eder.

Rüya yorumcusuna göre rüyayı gören kimsenin olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, sosyal ilişkilerinin daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına, namının yayılacağına ve makamının yükseleceğine delalet ettiği söylenir.

Rüyada apartmanın yandığını görmek kem gözlü insanların uzaklaşacağına, her daim temkinli olacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, hayatının herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, sağlığının ve moralinin yerine geleceğine alamet ettiği söylenir.

Rüya anlamına göre rüya sahibi kimsenin geçim sıkıntısını arkasında bırakacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, uzun soluklu bir çalışmanın başarıyla taçlandırılacağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, sorunlarını teker teker aşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada apartmanın yandığını görmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, büyük mutluluk verecek olayların yaşanacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, şansının ve kısmetinin hep kendisinden yana gideceğine işaret ettiği söylenir.

Rüya tabirleri ansiklopedisine göre rüyayı görenin aile bireylerinin çok sevineceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, rüya sahibi evli ise eşi ile muhabbetinin artacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Remiz ve Te’vil Ehli) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Remiz ve Te’vil Ehli) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

4 Okur Rüyası Yorumlandı
Kerime

Hayırlı sabahlar rüyamda bi tane apartmanda biri oturuyor bi yakınım ama kim hatırlamıyorum ben aşağıdaymışım sonra yukarı çıkacakmışım diyorlar ki yangın var yanımda da 1 kaç kişi var onlarda bende asansörle yukarı çıkacakmışız basıyoruz asansörün düğmesine asansör arızalı inmiyor yangında dolayı benim telefonum yanımda değilmiş sonra oradan birinin telefonundan annemin numarasını arıyorum herhalde çocuklarımda yukarıdaymış ama yangını görüyorum

Jasmin

Gündüz niyetine rüyamda yabancı bir evdeyim ama bana ait gibi.Apartman aşağıdan yanıyor ama yukarıda kalan bizler hiç telaş yapmıyoruz arada bir itfaiyenin geldiğini görüyorum.Sonra başka bir merdivenden aşağıya iniyorum arkadaşlar o apartmanda kalıyormuş.İnsanlara gözleme yapıyorlar.Yengem bana gözleme vermiş patatesli ıspanaklı ve etli onuda yaptıklarının üzerine koyuyorum.Arkadaşlar hemen paylaşıp bitiriyorlar.Yukarı çıkıyorum biraz ceket mont kıyafet alıyorum.Derken sözde kolidorun ucu benim yatak odasıymış hafif kapalı kapıdan alev geliyor.O zaman ah altınlarımı unuttum almayı diyorum.Ama canım hiç yanmıyor .Bir apartman dairesi gibi bir kiralanmış otel dairesi gibi ama kimse yangın var diye panik değil.Allah hayra çıkarsın

Çiçek

Ruyamda apartmanimda yangin cikti, once azdi ,komsulari uyandirmaya calistim,yangin var diye bagirdim,cikan olmadi,yangin buyudu,alevler cogaldi,apartman girisindeki zillere uzun uzun bastim uyandilar,balkonlara ciktilar,Rabbim hayirlara cikarsin,Amin

yağmur

rüyamda oturduğumuz apartmanın ilk iki katının yandığını ve ben ve ailemin oturduğu üçüncü ve son kata yangının yükseldiğini gördüm, itfaiyeye haber vermek için telefona uzandım ama iletişim sağlanamadı, babam salonda uyuyordu onun yanına gittim ve rüya bitti