Rüyada başkasının zehirlendiğini görmek asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, kendisini işine vereceğine, kişinin sağlığını geri kazanacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak sorun yaşayan bir yakınına destek olacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine alamet ettiği söylenir.
Rüya ilmine göre rüyayı görenin maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, gireceği bir işten ekmek yiyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, eski bir sorunun tekrarlaması halinde sorumlu olan insanları hayatından çıkaracağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine rivayet etmektedir.
Rüyada başkasının zehirlendiğini görmek hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, daha iyi yerlere gelineceğine, ayağa kalkacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına yorumlanır.
Rüya lugatına göre kendisine zararı dokunan kişilerle tüm gemileri yakacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, ileride kendisinin kıymetini bilen ve değer veren biri ile hayatını birleştireceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, bolluk içinde yaşayacağına delalettir.
Rüyada başkasının zehirlendiğini görmek ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, aile içinde saadetinin artacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına alamettir.
Rüya tabircisine göre evlatlarının hayrını göreceğine, üstleneceği yeni bir işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, el üstünde tutulacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına tabir olunur.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Remiz ve Te’vil Ehli) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Remiz ve Te’vil Ehli) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.
Rüyamda bir köy evinin çatısını onarmak istedim benim elime bir hıncı küreği verdiler ucu biraz çatlakta sonra biri beni büyük ve yüksek bir binaya götürdü buranın bize ait olduğunu söyledi çok çiçek vardı heryer mor çiçekler ben bina bahçesindeydim çitin yanında uzun bir tel çit vardı insanlar çoluk çoçuk yerlerde bazılarında gaz maskeleri vardı ben çok üzüldüm ama tepki vermedim