Rüyada Ezan Okuyan Görmek

Rüyada ezan okuyan görmek geçim derdinden kurtulacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, geleceğine değer katacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüya yorumları sözlüğüne göre rüyayı gören kimsenin büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, isteklerinize kavuşacağınıza, İslami olarak günahlarının artacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüyada ezan okuyan görmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, bereketin ve verimin çoğalacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine, yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine yorumlanır.

Rüya alemine göre rüya sahibi kimsenin iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, aile içerisinde sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine inanılır.

Rüyada ezan okuyan görmek önüne çıkacak bir kısmetin yeni bir kapı açacağına, yakında alacağı haberlerin kendisine çok iyi geleceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, hem dini hemde dünyevi meselelerde kendini geliştireceğine yorulur.

Rüya yorumuna göre rüyayı görenin çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, birlikte aynı işyerini paylaştığı kimselere tecrübelerini aktaracağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, hanesinde ve işlerinde bolluk olacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına çözüme ulaşacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Remiz ve Te’vil Ehli) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Remiz ve Te’vil Ehli) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

1 Okur Rüyası Yorumlandı
Pınar

Rüyada vefat eden babam hayattaydı kız kardeşim evde namaz kılacak seccadeyi seriyor diyorum ki kıble yanlış diyorum başka bir yönde diyorum sonra minareye bakarak kıbleyi bulabiliriz diyorum babama sen minareden kıbleyi bulmayı biliyor musun diyorum. Evin penceresinden minarelere bakmaya başlıyorum sonra bir minareyi görüyorum ezan okunuyor sonra ezan okuyan kişi bir bakıyorum ki yaşlı bir kadın böyle siyah başörtülü siyah üstüydü sanki sonra aaa diyorum ezan okuya kadınmış diyorum sonra beni görünce o da yanıma geliyor onu çok mübarek bir zatmış sonra onun elini öpüyorum alnıma koyuyorum ve ondan bir konuda dua etmesini istiyorum.Tebessum ediyoronunla fotoğraf çekiniyoruz tek tek sonra diyorum ki babamla birlikte de çekilseydik keşke hani babam tekrar giderse diye korkuyorum sonra neyse diyorum birazdan çekiliriz.camiye giriyorum akşam namazınıkılmak için ayakkabılığa siyah yarım botumu bırakıyorum. Kapının önünde ünlü bir oyuncuyu görüyorum ama hiç hani şaşırmıyorum buna