Rüyada Kertenkelenin Kaçtığını Görmek

Rüyada kertenkelenin kaçtığını görmek dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, bir konuda rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, bir kişiyle güzel günler geçireceğine, çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına yorumlanmaktadır.

Rüya manasına göre rüyayı görenin kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, çok mutlu olunacağına ve bu mutluluğun verdiği güç ile büyük başarılara imza atacağına, kendi işinin patronu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kertenkelenin kaçtığını görmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, işindeki bereketin, verimin ve bolluğun artacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, çok para kazanılacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, dualarının karşılığını göreceğine delalet ettiğine inanılır.

Rüyanın açıklamasına göre rüyayı gören kişinin huzurlu bir insan olacağına, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, umutlarının yarım kalmayacağına, kafasını toparlayacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına delalettir.

Rüyada kertenkelenin kaçtığını görmek bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, işlerinde önemli adımlar atacağına, sürpriz olaylarla karşılaşacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine işaret eder.

Rüyanın tabirine göre rüya sahibi kimsenin geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, değişik insanlarla karşılaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Remiz ve Te’vil Ehli) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Remiz ve Te’vil Ehli) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

3 Okur Rüyası Yorumlandı
Zeynep

ruyamda yazlik yerindeyim ama denize yakin yerde bir olay oldu. bende gitmeye basladim. yüksek bir binadan kat kat inmeye basladim. binanin hiçbir yerinden boya yoktu gri beton renkteydi ve pisti. indigimde her katta ayri birseyler gördüm. bir katta kopegin üstünde kertenkele vardi ve köpeğe bir şeyler diyordu ben gelince bir sag biri sol tarafa kaçtı. yanimda annem de varmış. birisiyle konuşmak için binanin koridorunda olan sandalyeleri falan çektik. baska bir katta sokak ve koylu kadini gibi k

Gizem

Rüyamda büyük kertenkele ve küçük fare gördüm evimdeydi sonra kertenkele fareyi yaraladı tam nasıl evden aticam bunları derken kertenkele fareyi azına alıp balkona girmeye çalıştı bende balkondan kovaladım çıktı gitti. Ama aklımda sanki bir tane daha birsey gördüm evde kaldı diyorum

Bahar

Rüyamda timsah ve kertenkelede kaçıyorum duvara tırmanıyorum ordan kedi peşime takılıyor aşa düşüyorum