Rüyada mangal yakmaya çalışmak çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri hayal edilen her şeye kavuşulacağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, elinin bollaşacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına alamet eder.
Rüya ansiklopedisine göre rüyayı gören kimsenin umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinde herhangi bir sorun yaşamayacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, helal olan yollardan geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine yorumlanmaktadır.
Rüyada mangal yakmaya çalışmak iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, dirayetli olmasının kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine inanılmaktadır.
Rüya sözlüğüne göre rüya sahibi kimsenin gözyaşının dineceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, kötü bir sürecin kısa zamanda sonlanacağına alamet etmektedir.
Rüyada mangal yakmaya çalışmak ticaretinin açılacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, hastalıklarının biteceğine işaret ettiğine inanılır.
Rüyanın yorumuna göre rüya sahibi kişinin imkanlarının artacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, talihinin artacağına yorulmaktadır.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Remiz ve Te’vil Ehli) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Remiz ve Te’vil Ehli) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.
Rüyamda yanılmıyorsam benim eski staj yaptığım ofisin bahçesindeyim, staj yaparken arkadaşımla aynı yerde yapıyorduk normalde de. Ofisin bahçesinde tek başıma mangal yapmaya çalışıyorum. Mangallikta yarısı tamamen kömürken diğer yarıda et ve kömür karışık olarak duruyor, bu kısımla uğraşıyorum, yanlışım yoksa ateşi öyle yakmaya veya etleri öyle pişirmeye çalışıyorum. Arkadaşım bana gelip şirket müdürü (aynı zamanda hocam) ile ilgili bir şeyler söylüyor ama ne söylediğini hatırlamıyorum.