Rüyada Boğulan Bebek Görmek

Rüyada boğulan bebek görmek kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, sevineceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , toplum içindeki yerin değerleneceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların giderileceğine alamet ettiğine inanılır.

Rüya manasına göre rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, maddi imkânlarının artacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, kendisine kötülük yapan bir kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına işaret ettiği söylenir.

Rüyada denizde boğulan bebek görmek ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, olumlu ve sevindirici haberlerin ardı ardına gelmesi ile ne yapacağını şaşıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, hayırlı bir iş için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına alamet ettiği söylenir.

Rüya tabirine göre rüya sahibinin kazalardan ve belalardan korunacağına, kurtuluşa ereceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip feraha erişileceğine tabir olunur.

Rüyada havuzda boğulan bebek görmek stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan bazı durumlardan kurtulacağına, bebek sahibi olunacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, yaptığı hataları düzelteceğine alamet ettiğine inanılır.

Rüyanın verdiği mesaja göre rüyayı gören kimsenin yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, sağlığının yerine geleceğine, çok mutlu olacağına, para sıkıntısının olmayacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına inanılmaktadır.

Rüyada suda boğulan bebek görmek üzerindeki kötü imajı sileceğine, geçmişini arkada bırakacağına, yaptığı yardımların karşılığını bulacağına, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına rivayet etmektedir.

Rüya yorumu ansiklopedisine göre maddi olanakların iyileşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin gerçek olacağına, bağışıklığın güçlenmesinden ötürü sağlık sorunlarının yaşanmayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, elinin bollaşacağına, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, iş yaşantısında hırslanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments