Rüyada Enfeksiyon Kapmak

Rüyada enfeksiyon kapmak eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, eğlenceli günlere kavuşacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, hayallerindeki insanla karşılaşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüya tabiri ansiklopedisine göre rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüyada enfeksiyon kapmak aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına işaret eder.

Ulemaya göre rüya sahibinin her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, rahat bir hayata adım atacağına, kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, geleceğinin parlak, hayırlı ve güzel olacağına, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine yorumlanmaktadır.

Rüyada enfeksiyon kapmak kendisini hazır hissettiğinde kararını yerine getireceğine ve başarılı olacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, yüksek mevkilere getirileceğine alamet ettiğine inanılır.

Rüya yorumuna göre rüya sahibinin geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, yaşadığı sorunların büyük bir kısmından kurtulmasına ailesinin kendisine yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, arkadaşları ile yapılan bazı tartışmaların olumlu sonuç vereceğine alamet ettiği söylenir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments