Rüyada Evin İçine Su Akmak

Rüyada evin içine su akmak bazı kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, zor günlerini arkasında bırakacağına, bir yakınının sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına delalet ettiği söylenir.

Rüya kitabına göre rüyayı görenin hayatındaki fırtınaların durulacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından hiçbir şey kaybetmeyeceğine, geleceğe dair planlar yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine yorulur.

Rüyada evin içine su akmak çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine işaret ettiği söylenir.

Rüya alimine göre rüya sahibi kimsenin işlerinin mevcut şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada çatıdan evin içine su akması büyük kazanç elde edeceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, yaşam sevincinin geri geleceğine, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden kötü bir süreci atlatacağına, yasta olan bir tanıdığının elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, mal mülk sahibi olunacağına alamet ettiği söylenir.

Rüya tabircisine göre rüya sahibi kimsenin sorumluluk alacağına ve karşılığında başarı elde edeceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, umutlarının çoğalacağına ve her şeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına sürekli devam edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments