Rüyada devlet başkanını kurtarmak duruma göre davranacağına ve olayların gidişatını iyi yorumlayacağına, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, kurulu düzeninin olacağına delalet etmektedir.
Rüya tabirleri sözlüğüne göre yüzünün güleceğine, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, çalıştığı firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına delalet eder.
Rüyada devlet başkanını kurtarmak ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, karlı işlerden büyük paylar alacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine işaret ettiğine inanılır.
Rüyanın verdiği mesaja göre rüya sahibi kimsenin yeni gireceği sosyal ortamlara alışma sürecinde hemen uyum sağlanacağına, umutlarının çoğalacağına ve her şeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, sevdiği kimseler ile uzun sohbetler edeceğine, bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine tabir olunur.
Rüyada devlet başkanını kurtarmak dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin kademe kademe artacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının üzerine yağacağına alamettir.
Rüya yorumcusuna göre rüya sahibi kimsenin tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, tartışma yaşadığı kişilerden helallik alacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına yorumlanmaktadır.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Remiz ve Te’vil Ehli) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Remiz ve Te’vil Ehli) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.